Nők nyugdíja

Nők nyugdíja

2016. 05. 09.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A nyugdíjuk szempontjából a leginkább veszélyes helyzetben a hölgyek vannak. A hölgyek jellemzően rövidebb szolgálati időt szereznek, és alacsonyabb átlagkeresetet érnek el, miközben hosszabb ideig élnek. Tenniük kell és lehet a boldog öregkor érdekében!

K Küldés K Nyomtatás

Kedves Hölgy Olvasóim!

Nyugdíj-előtakarékosságra három “törvény” is kötelez minden magyart, KÜLÖNÖSEN a hölgyeket:

 

1) az ésszerűség törvénye (hiszen semmiképpen nem lehet elegendő nyugdíjunk a népesedési, foglalkoztatási, kivándorlási okok következtében)

2) az erkölcsi törvény (hiszen nem akarhatunk rosszat a saját gyermekeinknek és unokáinknak azzal, hogy a nyugdíj-előtakarékosságunk elhárítása miatt rájuk terheljük az időskori eltartásunk terhét)

3) az írott törvény (hiszen az Alaptörvény kimondja a nagykorú gyermek szülőtartási kötelezettségét, a Polgári Törvénykönyv pedig a bíróság előtt is érvényesíthető részletszabályokat tartalmazza, így gyermekeinket, unokáinkat mentesíthetjük e törvényi kötelezettségük alól a saját helyes előtakarékossági döntésünkkel).

Az AVON Cosmetics Hungary Kft. és a Consequit Group a fenti megfontolások alapján támogatja a nők időskori anyagi biztonsága megteremtésének elősegítését.

Számomra külön megtiszteltetés, hogy szakértői tudásom szolgálhatja e két cég nemes célú együttműködését a hölgyek időskori anyagi biztonságának erősítése érdekében.

 

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...