Miért vékonyabb a nők pénztárcája?

Miért vékonyabb a nők pénztárcája?

2022. 05. 17.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Miért kisebb a nők nyugdíja, mint a férfiaké? Miért van nagyobb szüksége a nőknek privát nyugdíjtőkére, mint a férfiaknak? Valóban vékonyabb-e a nők pénztárcája? Megkezdődött-e a nők évszázada? Izgalmas beszélgetés az Egyenlítő Alapítvány szervezésében.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha kérdése lenne a nők kedvezményes nyugdíjával, a kedvezményes nyugdíj megállapításával, számításával, emelésével, növelési lehetőségeivel kapcsolatban, akkor azt IDE KATTINTVA tegye föl, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

Az Egyenlítő Alapítvány beharangozója:

"2022. május 12-én ismét a Párisi Udvar Hotel Budapest adott otthont a Hard Talks eseménynek, ahol ismét egy nehéz témát boncolgattunk, a pénzügyek kapcsán beszélgettünk vendégeinkkel.

A beszélgetés résztvevői:

- Csatos Erika, Álomjövő

- Dr. Farkas András, NyugdíjGuru

- Tomek Noémi, Örömvilág

Szakértőink tapasztalatain és meglátásain keresztül rávilágítottunk az esetleges gátakra, problémákra, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a nők erős lemaradásban vannak a pénzügyek területén. A pénzhez és gazdálkodáshoz kapcsolódó viszonyunk nem csak ott jelenik meg negatívan, amikor arról beszélünk, hogy a nők ugyanazért a munkáért kevesebbet keresnek, hogy a legnagyobb állásokba nem kerülhetnek be, de ezen felül sokkal kevésbé tervezik meg, hogy mi lesz a jövőben a bevételük, pl. a nyugdíjas éveikben."

Az izgalmas és sok témát boncolgató beszélgetést ide kattintva nézheti meg.

 

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...