Lépni kell, ha nem szeretnénk, hogy a gyermekeink tartsanak el minket

Lépni kell, ha nem szeretnénk, hogy a gyermekeink tartsanak el minket

2017. 05. 18.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A Piac és Profit magazin május 11-én beszámol az egyik legutóbbi előadásom alapján a kötelező szülőtartás következményeiről és ennek kapcsán a nyugdíj-előtakarékosság szükségszerű indokoltságáról. Ajánlom az Ön és nagykorú gyermekei szíves figyelmébe is!

K Küldés K Nyomtatás
Iratkozzon föl az INGYENES heti hírlevelemre, hogy mindig időben akar értesülni az időskorra való anyagi felkészülés lehetőségeiről!

 

A cikk bevezetője:

"Mindenkinek kötelező dologként kéne tekintenie a nyugdíj-előtakarékosságra! – hívta fel a figyelmet Farkas András nyugdíjszakértő az Aegon Prémium Ügyfélklub legutóbbi rendezvényén. Szerinte az ésszerűség, az erkölcsi törvények és az írott jogszabályok is arra köteleznek mindenkit, hogy előrelátó módon gondoskodjék nyugodt öregkoráról." 

A cikket IDE KATTINTVA olvashatja el!

 

A cikkben ismertetett, mindannyiunkat elkerülhetetlenül érintő súlyos jövőbeni gondok megelőzése érdekében IDE KATTINTVA megismerkedhet egy általam is ajánlott megoldási lehetőséggel!
K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...