Életkotta és időutazás: éljünk a holnapnak is

Életkotta és időutazás: éljünk a holnapnak is

2019. 09. 13.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Miért nehéz elhalasztani a mai fogyasztást a megtakarítás érdekében? Miért erősebb a "carpe diem" - élj a mának - akarása, mint a holnapoktól való félelem? Mi az az életkotta és hogyan használható az időutazás a jövőbeni biztonságunk erősítésére?

K Küldés K Nyomtatás

 

Ha sok ezernyi kedves Olvasómhoz hasonlóan Önnek is van személyes kérdése a jövőbeni vagy a már meglévő nyugdíjával, egyéb társadalombiztosítási ellátásával kapcsolatban, akkor

 IDE KATTINTVA 

teheti azt föl nekem, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal megválaszoljam.


A Trend FM rádió Tudatos fogyasztó című műsorában az emberi gondolkodás azon sajátosságairól beszélgettem Érczfalvi András szerkesztővel, amelyek megnehezítik a jövőnkre való felkészülést. Bemutattam néhány olyan bevált eszközt is, amelyekkel megelőzhetők a jövőre irányuló rossz döntések. 

A beszélgetést az alábbi hangfájl elindításával hallgathatja meg, szívből ajánlom!

Dr.Farkas András a jövőre irányuló döntéseinkről


K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...