Egyre kevesebb fiatal tagja van az önkéntes nyugdíjpénztáraknak az MNB legfrissebb jelentése szerint

Egyre kevesebb fiatal tagja van az önkéntes nyugdíjpénztáraknak az MNB legfrissebb jelentése szerint

2019. 08. 28.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Az önkéntes nyugdíjpénztári tagok között egyre kevesebb a fiatal. Egyebek között ennek okairól és következményeiről beszélgettem a TV2 Mokka című műsorának augusztus 28-i adásában Pachmann Péter műsorvezetővel.

K Küldés K Nyomtatás

 

A TV2 Mokka ajánlójából:

"Egy friss kimutatás szerint egyre kevesebbet tesznek félre a magyar fiatalok a nyugdíjas éveikre. A Mokka vendége volt a témában Farkas András nyugdíjszakértő, aki az idén érkező jelentős nyugdíjkiegészítésekről számolt be."

A beszélgetést IDE KATTINTVA nézheti meg.

  

Az elmúlt öt évben több, mint húszezer magyar fordult hozzám, hogy a segítségemmel tisztázhassa a különböző nyugellátásokkal  kapcsolatos jogosultságait és választ kaphasson az ellátásával kapcsolatos kérdéseire. 

Ha Önnek is van személyes kérdése a jövőbeni vagy a már meglévő nyugdíjával, egyéb társadalombiztosítási ellátásával kapcsolatban, akkor 

IDE KATTINTVA 

teheti azt föl nekem, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal megválaszoljam.
 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...