A legértékesebb pénzügyi tanács

A legértékesebb pénzügyi tanács

2017. 10. 25.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Minden kedves Olvasómnak ajánlom, hogy töltse le magának az online Aegon Pénzügyi Tudatosság Akadémia ingyenes anyagát e-book formátumban. Egyszerű, közérthető, követhető - megmutatja, hogyan találhatunk ki a jövő pénzügyi útvesztőiből.

K Küldés K Nyomtatás

Nagyon sokan kérdezték és kérdezik tőlem, szerintem mi a legfontosabb pénzügyi jótanács, amit érdemes minden embernek megfontolnia.

A legfontosabb pénzügyi tanácsom: ne halogass!

Minden napnyi késlekedés árthat a pénzügyi jövődnek.

A legtöbben nem ismerik a világ legegyszerűbb képletét, amely szerint a jövőben felhasználható pénzünk nem elsősorban a rendszeresen félretett összegektől függ, hanem sokkal inkább annak az időnek a hosszától, amelynek során félreteszünk.

Pénz szorozva idővel egyenlő tőke - ez a világ leghasznosabb megtakarítási tanácsa.

Ha harmincévesen kezdjük a nyugdíjcélú megtakarításunkat, néhány ezer forintos havi összegekkel is több tízmilliós vagyont halmozhatunk fel idős korunkra.

Ha csak ötvenévesen szánjuk rá magunkat, akkor milliós nagyságrendről beszélhetünk csupán.

De még ez is ezerszer jobb, mintha nem tennénk semmit és a társadalombiztosítási nyugellátásba vetnénk minden reményünket...

Az ehhez hasonló tanácsok életmentőnek bizonyulhatnak a pénzügyi jövőnk tervezése, megteremtése és védelmezése szempontjából - ezért ajánlom minden kedves Olvasóm figyelmébe az Aegon Pénzügyi Tudatosság Akadémia ingyenesen letölthető e-könyvének  lapozgatását.

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...