Veszélyhelyzeti nyugdíjórám a rádióban

Veszélyhelyzeti nyugdíjórám a rádióban

2020. 05. 06.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A veszélyhelyzet miatt telefonon tájékoztattam egy órán keresztül a Szolidaritás.hu című műsor hallgatóit szerteágazó nyugdíjkérdésekről az özvegyi nyugdíj feléledésétől a nemzetközi nyugdíjmegállapítás uniós szabályozásáig.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha Önnek személyes kérdése van a nyugdíjával vagy a nyugdíjjogosultságával kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA teheti föl a kérdését, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

Minden hónapban egy órán át élőben válaszolok a Szolidaritás.hu című műsorba betelefonáló hallgatók nyugdíjakkal és hasonló ellátásokkal kapcsolatos kérdéseire a Klubrádióban Törtei Takács Kriszta szerkesztő-műsorvezető visszatérő vendégeként. A koronavírus járvány miatti veszélyhelyzetben az élő adás helyett telefonon rögzítettük ezt a műsort, amelynek alapját most nem a betelefonáló, hanem a műsornak e-mailt-t író hallgatók kérdései képezték.

 

Dr.Farkas András aktuális nyugdíjkérdésekről a Szolidaritás.hu című műsorban


K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...