Telefonos nyugdíjórám a rádióban

Telefonos nyugdíjórám a rádióban

2020. 04. 09.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A koronavírus miatti veszélyhelyzetben telefonon beszéltem a szokásos egy órán át a Klubrádió Szolidaritás.hu című műsorában a nyugdíjrendszer aktuális kérdéseiről, különös tekintettel a veszélyhelyzet nyugdíjakkal kapcsolatos következményeire.

K Küldés K Nyomtatás

 

Ha Önnek személyes kérdése van a nyugdíjával vagy a nyugdíjjogosultságával kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA teheti föl a kérdését, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

Rendhagyó módon, telefonon beszélgetve készítettük Törtei Takács Kriszta szerkesztő-műsorvezetővel a Szolidaritás.hu április 8-i adását, amelybe a hallgatók kivételesen nem tudtak telefonon élőben bekapcsolódni. Cserében volt idő kifejteni a nyugdíjakkal kapcsolatos legfontosabb aktuális kérdéseket a veszélyhelyzetre tekintettel. (A műsor a "13. havi nyugdíj visszaépítésének" bejelentése előtti órákban készült, így arról még nem eshetett szó ebben a beszélgetésben.) A beszélgetést az alábbi hangfájl indításával hallgathatja meg.

 

 

Dr.Farkas András - Szolidaritás.hu 20200408


K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...