Szolgálati idő igazolása a nyugdíjbiztosítási adategyeztetés során

Szolgálati idő igazolása a nyugdíjbiztosítási adategyeztetés során

2018. 09. 11.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Mit lehet tenni, ha a társadalombiztosítás nyilvántartásaiban nyomát sem lelik olyan időszakoknak, amikor dolgoztunk? Hogyan igazolhatjuk, hogy biztosítási jogviszonyban álltunk, vagyis szolgálati időt szereztünk?

K Küldés K Nyomtatás

 

Ha tudni akarja, hogyan élhet a nyugellátásokkal kapcsolatos jogaival és lehetőségeivel, iratkozzon föl az INGYENES heti hírlevelemre és ajánlja ezt barátainak is!

 

Mit lehet tenni, ha a társadalombiztosítás nyilvántartásaiban nyomát sem lelik olyan időszakoknak, amikor dolgoztunk? Milyen okiratokkal igazolhatjuk, hogy biztosítási jogviszonyban álltunk egy adott időszakban? Hogyan lehet okiratok hiányában egyéb hitelt érdemlő módon bizonyítani, hogy egy adott időszakban szolgálati időt szereztünk? Ilyen és ehhez hasonló kérdések ezrei alapján vélem úgy, hogy érdemes röviden összefoglalni a szolgálati idő bizonyításával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

A cikk folytatását IDE KATTINTVA olvashatja el.

A cikk második részének olvasásához pedig KATTINTSON IDE.

 

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...