Sosem látott prémiumot kaphatnak idén a magyar nyugdíjasok, ha megvalósul az optimista jóslat

Sosem látott prémiumot kaphatnak idén a magyar nyugdíjasok, ha megvalósul az optimista jóslat

2021. 06. 21.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Mennyi lesz idén novemberben a nyugdíjprémium? Az előrejelzések szerint legalább 16 ezer forint, de lehet, hogy 70 ezer forint.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha kérdése van a nyugdíjával, annak megállapításával, összegének növelési lehetőségeivel vagy a nyugdíjigénylés időzítésének optimalizálásával kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA tegye föl a kérdését, és méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszolom. 

A Portfolio-portál átveszi a várható nyugdíjprémiumról írt összefoglalómat:

"Vérmesebb elemzők szerint a GDP idei növekedése (a tavalyi pandémiás kemény visszaesés után) elérheti akár a 7%-ot is. Ha ez bekövetkezne, akkor a nyudíjprémiumot 3,5-es szorzóval kellene számítani - írja friss bejegyzésében Farkas András, a Nyugdíjguru News alapítója.

Ha ez bekövetkezne, akkor a nyugdíjprémiumot 3,5-es szorzóval kellene számítani, így annak maximális összege tényleg elérhetné a 3,5 x 20 ezer forint = 70 ezer forintot."

A teljes cikket IDE KATTINTVA olvashatja el.

 

 

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...