Sorozatos nyugdíjemelés kellene – van rá esély?

Sorozatos nyugdíjemelés kellene – van rá esély?

2022. 08. 26.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A Jazzy rádió Millásreggeli című műsorában beszéltem az idei nyugdíjemelésekről és a "békeidőben" többé-kevésbé megfelelő emelési módszer azonnali megváltoztatásának és az emelések sűrűbbé tételének szükségességéről.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha kérdése van a nyugdíj megállapításával, számításával, emelésével, növelési lehetőségeivel kapcsolatban, akkor azt IDE KATTINTVA tegye föl, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

A Millásreggeli beharangozója:

"Havi, vagy negyedéves nyugdíjemelés kellene – van rá esély?

Lényegében 14. havi nyugdíjat kaphatnak a nyugdíjasok idén az elszabadult inflációból és a még magas növekedésből fakadóan, de a friss adatok szerint ezzel is durván csökkenhet a nyugdíjak vásárlóereje. És még a nyugdíjkassza is kiürül.

Farkas András, nyugdíjszakértő, a Nyugdíjguru"

A beszélgetést IDE KATTINTVA hallgathatja meg.

 

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...