Nyugdíjtanácsok a rádióban

Nyugdíjtanácsok a rádióban

2021. 03. 31.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Az internetre kényszerült Klubrádió online hallgatóinak ezúttal a Szolidaritás.hu műsor részére levélben föltett nyugdíjkérdésekre válaszoltam.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha személyes kérdése van a meglévő vagy a leendő nyugdíjával kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA teheti azt föl, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

A Szolidaritás.hu 2021. március 31-i műsorát - amelyben az idei kedvező valorizációs szorzóktól a megváltozott munkaképességű személyek ellátásainak feltételein át az egészségügyi szolgálati jogviszonyban dolgozók kacifántos nyugdíjhelyzetéig sokféle szerteágazó témában válaszoltam a hallgatók kérdéseire - az alábbi hangfájl elindításával hallgathatja meg. 

 

 

Dr. Farkas András nyugdíjkérdésekre válaszol a Klubrádió Szolidaritás.hu című műsorának 2021.03.31-i adásában


K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...