Nyugdíjról a Karc FM rádióban

Nyugdíjról a Karc FM rádióban

2019. 08. 01.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A Karc FM rádió Spájz című műsorának júliusi utolsó adásában egy órán keresztül beszéltem a nyugdíjrendszerrel kapcsolatos számtalan kérdésről Farkas Beatrix szerkesztő vendégeként, megválaszolva egy sor hallgatói kérdést is.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha személyes kérdése van a nyugdíjával vagy egyéb ellátásával kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA teheti fel nekem a kérdését, hogy azt jutányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal megválaszoljam.

 

A rádió ajánlójából: "Csaknem 140 milliárd forinttal több jut jövőre a nyugdíjakra, mint idén. Ez derült ki a 2020-as költségvetésből, amelyet júliusban fogadott el az országgyűlés. A jövő évi büdzsé az inflációt követő, 2,8 százalékos nyugdíjemeléssel számol, emellett ismét tervezi nyugdíjprémium kifizetését 2020. novemberében. Erre a költségvetési törvényben több mint 20 milliárd forintot különítettek el – mondta a Karc FM spájz műsorában dr. Farkas András nyugdíjszakértő. További részletekről Farkas Beatrix kérdezte a szakértőt."

Az adást IDE KATTINTVA hallgathatja meg.

Érdemes :-)

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...