Nyugdíjprémiumról, egyszeri juttatásról, nyugdíjkiegészítésről és a nagyszülői gyed-ről

Nyugdíjprémiumról, egyszeri juttatásról, nyugdíjkiegészítésről és a nagyszülői gyed-ről

2019. 11. 11.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

November 12-én utalják a nyugdíj mellett a nyugdíjprémiumot és a nyugdíjkiegészítést. Ha postás hozza a nyugdíjat, akkor a postai kézbesítési naptár szerinti napon kapja meg minden jogosult a rendes ellátásával együtt a plusz juttatásait is.

K Küldés K Nyomtatás

 

Ha Önnek személyes kérdése van a jövőbeni vagy a már meglévő nyugdíjával kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA teheti azt föl, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

A TV2 Mokka beharangozójából: "Kedden érkezik az idei nyugdíjprémium és a nyugdíjkiegészítés. Ebben az évben minden eddiginél magasabb lesz a prémium, lesz, aki a szokottnál 190 ezer forinttal több járandóságot fog kapni. A Mokka vendége a témában Farkas András nyugdíjszakértő, a nyugdíjguru.hu alapítója volt."

A beszélgetést IDE KATTINTVA nézheti meg.

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...