Nyugdíjprémiummal, nyugdíjkorrekcióval kapcsolatos kérdések tisztázása

Nyugdíjprémiummal, nyugdíjkorrekcióval kapcsolatos kérdések tisztázása

2019. 10. 04.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Novemberben két kiegészítést kapnak a nyugdíjasok a nyugdíjuk mellé: egyösszegű emelési különbözetet (a novemberi ellátás 8,4%-a) és nyugdíjprémiumot (a novemberi ellátás egynegyedének, de legfeljebb 20 ezer Ft-nak az 1,1-szeresét).

K Küldés K Nyomtatás

 

Ha Önnek személyes kérdése a jövőbeni vagy a már meglévő nyugdíjával kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA teheti azt föl, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.


A nyugdíjprémiummal és a nyugdíjkorrekcióval kapcsolatban sok kérdés maradt tisztázatlanul az érintettek részére, ennek orvoslása érdekében beszélgettem a Klubrádió Ezitta Fórum című műsorának október 04-ei adásában Neumann Gábor műsorvezetővel.

Az adást IDE KATTINTVA hallgathatja meg (a hangfájlban 02:00-tól indul a beszélgetés).

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...