Nyugdíjnövelésről, nyugdíj újraszámításról, nyugdíjak megoszlásáról, nők kedvezményes nyugdíjáról a Kortalanban

Nyugdíjnövelésről, nyugdíj újraszámításról, nyugdíjak megoszlásáról, nők kedvezményes nyugdíjáról a Kortalanban

2021. 03. 17.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A nyugdíjasoknak a nyugdíj összege szerinti megoszlásáról, a statisztikai adatok hátterében megbúvó okokról, valamint a nők kedvezményes nyugdíjáról beszéltem egyebek között a Kortalan adásában.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha kérdése van a nyugdíjával, annak megállapításával, növelési vagy újraszámítási lehetőségeivel kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA teheti azt föl, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

A nagyon kisösszegű, az átlagos összegű és a nagyobb összegű nyugdíjak megállapításának hátteréről, a nyugdíjnövelési és újraszámítási lehetőségekről, a nők kedvezményes nyugdíja idei megállapítási feltételeiről beszéltem a Karc  FM Kortalan című adásának március 14-i adásában.

Az adást IDE KATTINTVA hallgathatja meg (a hangfájl második fele tartalmazza a velem folytatott beszélgetést).

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...