Nyugdíjinfók a karanténból - új video-sorozatom indul!

Nyugdíjinfók a karanténból - új video-sorozatom indul!

2020. 05. 03.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A nyugdíjigénylés optimális időzítése növelheti a nyugdíj összegét, ezért különösen oda kell figyelni néhány körülményre: a valorizációra, a szolgálati idő hosszára és a nyugdíjbónusz feltételeire. A NyugdíjGuru News új videósorozatának első része.

K Küldés K Nyomtatás

 

Ha Önnek személyes kérdése van a nyugdíjával vagy a nyugdíjjogosultságával kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA teheti föl a kérdését, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

A nyugdíjigénylés optimális időzítése növelheti a nyugdíj összegét, ezért különösen oda kell figyelni néhány körülményre: a valorizációra, a szolgálati idő hosszára és a korhatár betöltése után a nyugdíj igénylése nélkül szerezhető nyugdíjbónusz feltételeire. A NyugdíjGuru News karantén-sorozatának első része.

 

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...