Nyugdíjemelésről a Kortalanban és a Summában

Nyugdíjemelésről a Kortalanban és a Summában

2022. 12. 18.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A 2023. januári 15%-os nyugdíjemelésről és a 2023. februári 13. havi nyugdíjról, valamint ezek hatásairól és hiányosságairól beszéltem a Kortalan című rádióműsorban és a Summa című televíziós gazdasági magazinban.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha 2023-ban is értesülni kíván a nyugdíjakat és hasonló ellátásokat érintő minden fontos fejleményről, akkor ide kattintva föliratkozhat a NyugdíjGuru News jövőre is teljesen ingyenes heti hírlevelére.

A Karc FM rádió Kortalan című műsorának 2022. december 17-i adásában a jövő évi 15%-os nyugdíjemelésről és a jövő februárban esedékes 13. havi nyugdíjról, valamint ezek hatásáról és hiányosságairól beszéltem.

Az adást ide kattintva hallgathatja meg.


A nyugdíjemelésről és a 13. havi nyugdíjról, valamint ezek költségvetési kihatásairól az M1 Summa című gazdasági magazinjának is nyilatkoztam, ezt ide kattintva nézheti meg.

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...