Nyugdíj 2023: minden, amit tudni kell az emelésről, 13. havi ellátásról, prémiumról, nyugdíjkorhatárról

Nyugdíj 2023: minden, amit tudni kell az emelésről, 13. havi ellátásról, prémiumról, nyugdíjkorhatárról

2022. 11. 30.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A nyugdíjjal, nők kedvezményes nyugdíjával, nyugdíjmegállapítással, nyugdíjnöveléssel, 13. havi nyugdíjjal, nyugdíj melletti munkavégzéssel, méltányossági lehetőségekkel kapcsolatos legfontosabb jövő évi tudnivalók.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

2022 végéig betölti a nyugdíjkorhatárát? 2022 végéig teljesíti a Nők40 feltételeit? Nem tudja, akkor jár-e jobban, ha idén vagy csak jövőre kéri a nyugdíját? Vagy még később? Vagy visszamenőlegesen? Ha ilyen kérdéseken tépelődik és a folyton romló veszélyhelyzetben nem biztos a válaszokban, akkor a jobb oldali "Kérdése van?" ablakra kattintva tegye föl nekem a kérdéseit, hogy azokat méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam - így akár több százezer forint előnyhöz juthat nyugdíjas élete során. 

 

A Portfolio.hu gazdasági hírportál részletesen ismerteti a legfontosabb jövő évi nyugdíj-tudnivalókról írt cikkemet.

A portálon az ismertetőt az alábbi képre kattintva olvashatja el.

 

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...