Nők kedvezményes nyugdíja, nyugdíjkorrekció, adategyeztetés, özvegyi nyugdíj, egyéb nyugdíjtémák

Nők kedvezményes nyugdíja, nyugdíjkorrekció, adategyeztetés, özvegyi nyugdíj, egyéb nyugdíjtémák

2019. 04. 24.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Ismét egy órán át beszéltem élőben aktuális nyugdíjkérdésekről a Karc FM rádió Spájz című műsorában, egyebek között a nők kedvezményers nyugdíjáról, a várható novemberi nyugdíjkorrekcióról és nyugdíjprémiumról, és hasonló nyugdíjtémák sokaságáról.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha nem akar lemaradni a nyugellátásokat érintő fejleményekről, iratkozzon föl a NyugdíjGuru News ingyenes heti hírlevelére!

 

Lesz-e idén inflációs nyugdíjemelési korrekció? Lesz-e idén nyugdíjprémium? Változnak-e idén a nők kedvezményes nyugdíja feltételei? Mikor jár az ideiglenes özvegyi nyugdíj? Mikor éled föl a megszűnt ideiglenes özvegyi nyugdíj? Hogyan kell értelmezni a nyugdíjbiztosítási hatósági adategyeztetés során kapott dokumentumokat?

Ilyen és hasonló kérdések tucatjairól beszéltem a Karc FM rádió Spájz című műsorának 2019. április 24-i adásában Farkas Beatrix szerkesztő-műsorvezető vendégeként.

Az adást IDE KATTINTVA hallgathatja meg.

Érdemes :-)

Az első hangfájlra kattintson: Spájz (2019.04.24. 09.00 - 11.59) - 1.

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...