Nagyon nehéz két hónap vár a nyugdíjasokra

Nagyon nehéz két hónap vár a nyugdíjasokra

2022. 11. 10.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A péntektől érkező korrekciós nyugdíjemelés és nyugdíjprémium nem képes teljesen ellensúlyozni az elszabadult infláció nyugdíj-roncsoló hatását. November és december nehéz hónapok lesznek. Nagyon sok múlik a jövő januári nyugdíjemelés mértékén.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

 

Idén tölti be a nyugdíjkorhatárát vagy idén teljesíti a Nők40 feltételeit? Nem tudja, akkor jár-e jobban, ha idén vagy csak jövőre kéri a nyugdíját? Vagy még később? Vagy visszamenőlegesen? Ha ilyen kérdéseken tépelődik és a folyton romló veszélyhelyzetben nem biztos a válaszokban, akkor IDE KATTINTVA tegye föl nekem a kérdéseit, hogy azokat méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam - így akár több százezer forint előnyhöz juthat nyugdíjas élete során. Kérdezzen, hogy ne veszítsen! 

 

A Klubrádió ajánlója:

"A nyugdíjak 13-15 százalékos emelésére lenne szükség januárban Farkas András nyugdíjszakértő szerint, azonban semmi nem garantálja, hogy a kormány elő tudja teremteni az ehhez szükséges 520 milliárd forintot. Az emelés pedig nem visszamenőleges. Ez alapján úgy ítéli meg a szakember, hogy a korábban alulbecsült infláció alapján megemelt nyugdíjak mellett nagyon nehéz két hónap vár a nyugdíjasokra."

A beszélgetést ide kattintva hallgathatja meg, ahol elolvashatja a beszélgetés leiratát is.

 

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...