Mit kell tudnunk a nyugdíjba vonulásról 2018-ban?

Mit kell tudnunk a nyugdíjba vonulásról 2018-ban?

2018. 01. 24.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Ki mehet és milyen feltételekkel nyugdíjba 2018-ban? A korhatár betöltése esetén milyen feladataink vannak? Mikor teljesíti egy hölgy a nők kedvezményes nyugdíja feltételeit? Hogyan növelhető a nyugdíj összege? Hallgassa meg a válaszokat!

K Küldés K Nyomtatás

 

Ha időben kíván értesülni a nyugellátásokat érintő fejleményekről, iratkozzon föl az INGYENES heti hírlevelemre!

 

A Karc FM rádió Spájz című műsorának 2018. január 24-i adásában Farkas Beatrix szerkesztő vendégeként arra törekedtem, hogy közérthetően, egyszerűen és röviden ismertessem a nyugdíjba vonulással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, legyen szó akár a nyugdíjkorhatárukat idén betöltő személyek, akár a nők kedvezményes nyugdíja feltételeit 2018-ban teljesítő hölgyek nyugdíjigényéről.

Az adást a mellékelt linkre KATTINTVA hallgathatja meg, a január 24-i műsor 1. részének 24. percétől indítsa a hangfájlt. Érdemes, mert közérthető és egyszerű összefoglalót hallhat :-)

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...