Mire számíthatnak a nyugdíjasok a prémium és kiegészítés kapcsán?

Mire számíthatnak a nyugdíjasok a prémium és kiegészítés kapcsán?

2022. 10. 03.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Az ATV Híradónak nyilatkoztam a novemberben várható nyugdíjprémium és nyugdíjkorrekció kapcsán.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Idén tölti be a nyugdíjkorhatárát vagy idén teljesíti a Nők40 feltételeit? Nem tudja, akkor jár-e jobban, ha idén vagy csak jövőre kéri a nyugdíját? Vagy még később? Vagy visszamenőlegesen? Ha ilyen kérdéseken tépelődik és a folyton romló veszélyhelyzetben nem biztos a válaszokban, akkor IDE KATTINTVA tegye föl nekem a kérdéseit, hogy azokat méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam - így akár több százezer forint előnyhöz juthat nyugdíjas élete során. Kérdezzen, hogy ne veszítsen! 

 

Az ATV Híradó bevezetője:

Nyugdíjprémiumot és az elszabadult infláció miatt nyugdíjkiegészítést is kapnak az idősek november 10. és 15. között. A Híradónknak nyilatkozó szakértők szerint ugyanakkor még mindig nem világos, hogy ez mennyi többletpénzt jelent, mivel nem tudni, hogy a kormány mit tekint majd éves inflációs értéknek. A nyugdíjszakértő 6,1 százalékos, a nyugdíjas parlament elnöke 10 százalékos emelésre számít, miközben a nyugdíjas infláció ennél jóval magasabb.

A riport leiratát ide kattintva olvashatja el, az adást ide kattintva nézheti meg.

 

 

 

A nyugdíjprémiumról és a nyugdíjkorrekcióról

az Index hírportálnak (ide kattintva olvashatja), és

a 24.hu portálnak (ezt pedig ide kattintva olvashatja)

is nyilatkoztam.

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...