Mire számíthatnak a nyugdíjasok?

Mire számíthatnak a nyugdíjasok?

2022. 11. 10.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Pénteken, november 11-én érkezik a bankszámlákra a novemberi nyugdíjjal együtt a novemberi korrekciós emelés és a nyugdíjprémium. Mire lesz ez elég? Mire számíthatnak év végéig és jövő év elején a nyugdíjasok?

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Idén tölti be a nyugdíjkorhatárát vagy idén teljesíti a Nők40 feltételeit? Nem tudja, akkor jár-e jobban, ha idén vagy csak jövőre kéri a nyugdíját? Vagy még később? Vagy visszamenőlegesen? Ha ilyen kérdéseken tépelődik és a folyton romló veszélyhelyzetben nem biztos a válaszokban, akkor IDE KATTINTVA tegye föl nekem a kérdéseit, hogy azokat méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam - így akár több százezer forint előnyhöz juthat nyugdíjas élete során. Kérdezzen, hogy ne veszítsen! 

 

A Pirkadat november 9-i adásában beszéltem a nyugdíjasok számlájára pénteken, november 11-én érkező nyugdíjemelésről és nyugdíjprémiumról, valamint a jövő év januárban várható újabb nyugdíjemelésről és a jövő februárban érkező 13. havi nyugdíjról, és mindezek hatásáról a nyugdíjasok életszínvonalára, az inflációval szembeni esélyeikre.

Az adást ide kattintva tekintheti meg.

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...