Milyen nyugdíjemelés várható 2023. januárban?

Milyen nyugdíjemelés várható 2023. januárban?

2022. 11. 30.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A jövő januárban várható nyugdíjemelésről, az elszabadult infláció pusztító hatásáról, a nyugdíjköltségvetés helyzetéről és számtalan egyéb aktuális nyugdíjproblémáról beszélgettem a maiTéma november 29-i adásában az adás másik két vendégével.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ketyeg az óra! 2022 végéig betölti a nyugdíjkorhatárát? 2022 végéig teljesíti a Nők40 feltételeit? Nem tudja, akkor jár-e jobban, ha idén vagy csak jövőre kéri a nyugdíját? Vagy még később? Vagy visszamenőlegesen? Ha ilyen kérdéseken tépelődik és a folyton romló veszélyhelyzetben nem biztos a válaszokban, akkor a jobb oldali "Kérdése van?" ablakra kattintva tegye föl nekem a kérdéseit, hogy azokat méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam - így akár több százezer forint előnyhöz juthat nyugdíjas élete során. 

 

Az ATV maiTéma című műsorának november 29-i adásában az elszabadult infláció könyörtelen jövedelem-pusztító hatásáról, a nyugdíjak infláció elleni védelmének hiányosságairól, a jövő évi nyugdíjemelés(ek) és a 2023. februári 13. havi nyugdíj várható mértékéről, a nyugdíjasok megélhetését fenyegető kockázatokról beszélgettem.

 

Az adás első részét az alábbi képre kattintva tekintheti meg.

 

 

Az adás második részét az alábbi képre kattintva tekintheti meg.

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...