Milyen nyugdíja lesz a mai fiataloknak?

Milyen nyugdíja lesz a mai fiataloknak?

2019. 06. 24.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Milyen nyugdíjra, milyen forrásokból számíthatnak az Y generáció tagjai? Hogyan érinti őket a demográfiai öregedés? A mamahotel terjedése, a kései életkezdés, a kései gyermekvállalás? A kötelező szülőtartás? A külföldi tanulás és munkavállalás?

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha személyes kérdése van a nyugdíjával vagy egyéb ellátásával kapcsolatban - feltételek, jogosultság, igénylés, jogorvoslat, növelési lehetőség, ellátás melletti munkavégzés, és így tovább -, akkor IDE KATTINTVA felteheti nekem a kérdését, hogy azt az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal megválaszoljam.


Az  Y - Galavits Patrik generációs műsora legutóbbi adásában Pozsár László pénzügyi tanácsadóval együtt a szerkesztő-műsorvezető vendégeiként megvitattuk a mai Y és Z generációs fiatalok nyugdíjkilátásait, annak kockázatait és a részükre rendelkezésre álló lehetőségeket.

Az érdekfeszítő és sok témát érintő beszélgetést IDE KATTINTVA hallgathatja meg! (A kattintás után kinyíló ablakban tekerjen az aljára, ott találja a hangfájlt.)

 

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...