Miért szakadnak el egymástól ennyire a nyugdíjak?

Miért szakadnak el egymástól ennyire a nyugdíjak?

2020. 10. 16.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A mostanában megállapított nyugdíjak sokkal magasabbak lehetnek, mint az 5-10 évvel ezelőtt számított nyugdíjak, még akkor is, ha az érintett nyugdíjasok ugyanolyan életpályát futottak be. Ennek okairól nyilatkoztam a Blikk-nek.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha személyes kérdése lenne a jelenlegi vagy a jövőbeni nyugdíjával kapcsolatban, akkor azt IDE KATTINTVA fölteheti, hogy méltányos díj ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

A Blikknek nyilatkozva a nyugdíjrendszer azon ellentmondásairól beszéltem, amelyekre az Állami Számvevőszék is felhívta a figyelmet, és amelyeket "A nyugdíjrendszer legégetőbb gondjai" című sorozatomban részletesen elemeztem.

A Blikkben a cikket IDE KATTINTVA olvashatja el.

A nyugdíjrendszer legégetőbb problémáiról szóló sorozatom

első részét,

második részét és

harmadik részét

a NyugdíjGuru News YouTube-csatornáján tekintheti meg.

 

Ha még nem tette volna meg, IDE KATTINTVA föliratkozhat a NyugdíjGuru News ingyenes heti hírlevelére, hogy időben értesüljön a nyugdíjakat érintő minden fontos fejleményről!

 

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...