Mi változik a nyugdíjrendszerben 2022-ben?

Mi változik a nyugdíjrendszerben 2022-ben?

2022. 01. 04.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A Jazzy rádió Millásreggeli című műsorában beszéltem a nyugdíjakat illető idei változásokról, s ezek kapcsán a 2022-es és későbbi kockázatokról, a rendszer finanszírozási nehézségeinek növekedéséről, a leendő nyugdíjvárományokat fenyegető veszélyekről.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha kérdése van a nyugdíjemeléssel, a 13. havi nyugdíjjal vagy az egyéb nyugdíjnövelési lehetőségekkel kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA tegye föl a kérdését, és méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszolom. 

A Millásreggeli beharangozója:

Mi változik a nyugdíjrendszerben 2022-ben, mennyire fekteti ki a nyugdíjkasszát a nagy választási osztogatás? Mikor érkeznek az idei extra juttatások? Idén megérkezik a 65 éves szintre a nyugdíjkorhatár, meddig maradhat itt, mielőtt újra emelni kell? Mennyivel hamarabb lehetetlenül el a nyugdíjkassza a friss osztogatások miatt?

Farkas András, nyugdíjszakértő, a Nyugdíjguru mondta el, mire számíthatunk.

Az adást IDE KATTINTVA hallgathatja meg.

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...