Mi lesz a nyugdíjakkal magas infláció mellett?

Mi lesz a nyugdíjakkal magas infláció mellett?

2022. 04. 18.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A Millásreggeliben beszéltem a magas infláció miatt feltétlenül szükséges idei korrekciós nyugdíjemelésekről, azok várható mértékéről, a nyugdíjemelés módjának lehetséges változásairól.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha kérdése lenne a nyugdíjvárományával, a nyugdíj számításával, a nyugdíjemeléssel vagy a nyugdíj növelési lehetőségeivel kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA teheti azt föl, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

A Jazzy rádió Millásreggeli című gazdasági műsorában velem folytatott beszélgetés bevezetőjéből:

"Az év elején 5 százalékkal emelték a nyugdíjakat, az infláció azonban akár 10 százalék felett is lehet éves szinten. Ezért szükséges a rendkívüli nyugdíjemelés júniusban és a nyugdíjemelési korrekció novemberben. Hogyan működik a rendszer, mekkora a kormány mozgástere?"

A beszélgetést ide kattintva hallgathatja meg.

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...