Magyar nyugdíjasként külföldön?

Magyar nyugdíjasként külföldön?

2019. 09. 02.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A Millásreggeliben (a Jazzy Rádió reggeli gazdasági muppet show-jában) számtalan témát érintettünk a nyugdíjakkal és az öngondoskodással, a kötelező szülőtartásssal és a nyugdíjasok külföldre költözésével kapcsolatban. Érdemes meghallgatni!

K Küldés K Nyomtatás

 


Ha Önnek személyes kérdése van a jövőbeni vagy a már meglévő nyugdíjával, egyéb társadalombiztosítási ellátásával kapcsolatban, akkor 

IDE KATTINTVA 

teheti azt föl 

nekem, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal megválaszoljam.


A Millásreggeli ajánló szövegéből: "Amikor Farkas András, a Nyugdíjguru eljön hozzánk egy kis csevegésre, mindig igyekszünk sok témát érinteni, ez most is így volt. A középpontban – ahogy a legtöbb esetben – a nyugdíj előtakarékosság állt, de beszélgettünk a fiatalok lakhatási nehézségeiről, önkéntes nyugdíjpénztárakról, rezsiutalványról, inflációról, a szülőtartási kötelezettségről, de még a Portugáliába költöző és már kolóniákat alkotó magyar nyugdíjasokról is esett szó."

A beszélgetést IDE KATTINTVA hallgathatja meg!

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...