Legyőzte-e a rekord magas infláció a nyugdíjasokat?

Legyőzte-e a rekord magas infláció a nyugdíjasokat?

2023. 04. 01.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Az infláció, különösen az élelmiszer és a háztartási energia árának emelkedése egyelőre durván meghaladja a januári nyugdíjemelés mértékét. Mi várható az év további részében, javulni fog-e a nyugdíjasok helyzete?

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha személyes kérdése van a nyugdíjával, a nők kedvezményes nyugdíjával, a nyugdíjemeléssel vagy a nyugdíjrendszerben elérhető méltányossági lehetőségekkel kapcsolatban, akkor azt ide kattintva fölteheti, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

Az ATV Mai téma című műsorának március 28-i adásában a nyugdíjasok helyzetéről beszélgettünk egyebek között az infláció, a nyugdíjemelés, a 13. havi nyugdíj, az év során várható korrekciós emelések kapcsán.

Érintettük a nyugdíjas szegénységgel és lehetséges enyhítésével, a nyugdíjasok ingatlanhelyzetével és az idősek egészségügyi ellátásával kapcsolatos bonyolult kérdéseket is.

Az adás

- első részét IDE KATTINTVA,

- második részét IDE KATTINTVA

tekintheti meg.

 

 

Ezekről a kérdésekről a Szeged TV "Téma" című műsorának március 29-i adásában is nyilatkoztam, az adást ide kattintva tekintheti meg.

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...