Kortalan

Kortalan

2020. 01. 20.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A nyugdíjasokat és leendő nyugdíjasokat érintő 2020-as változásokat ismertettem a Kortalan című rádióműsorban.

K Küldés K Nyomtatás

 

Ha személyes kérdése van a nyugdíjával kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA teheti azt föl, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

A Karc FM Kortalan című műsorának ajánlójából:

Ma már sokkal többen vannak a 65 év felettiek, mint a 14 évnél fiatalabbak. Az aktív időskor fogalmát a WHO vezette be. Megfogalmazásuk szerint ez olyan időskor megéléséről szól, mely nem csupán fizikai aktivitást, a munkaerőpiacon maradást jelenti, hanem a társadalmi, kulturális, civil életben való aktív részvételt is. Az aktív idősödés célja az egészség megtartása, a társadalmi részvétel és biztonság nyújtása, az idősek önállóságának és függetlenségének megtartása. Ezen elvek alapján – a test és a lélek egészségének megőrzése – készül vasárnaponként a „Kortalan” műsora. Várja hallgatóit Petz Margó.

A nyugdíjrendszert érintő összes idei fontos változást érintő, velem folytatott beszélgetést IDE KATTINTVA hallgathatja meg.

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...