Kiderült, lerontja-e a nyugdíjat a segélyek, támogatások igénybevétele

Kiderült, lerontja-e a nyugdíjat a segélyek, támogatások igénybevétele

2021. 03. 26.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A Napi.hu részletesen ismerteti a nyugdíj alapjául szolgáló számított átlagkereset összegének védelmét szolgáló intézkedésekről írt cikkemet.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha kérdése van a nyugdíjszámítással kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA teheti azt föl, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

A Napi.hu bevezetője:

Leronthatják-e a segélyek a nyugdíjat? A nyugdíjtörvény e veszély elhárítása érdekében sokféle ellátás tekintetében biztonsági rendelkezéseket tartalmaz. Egy sor olyan bevételt, amely nyugdíjjárulék alapját képezi, nem kell figyelembe venni az életpálya-átlagkereset számítása során, pontosabban csak akkor kell figyelembe venni, ha az mégis kedvezően hatna az érintett nyugdíjának összegére - írja Farkas András nyugdíjszakértő.

A teljes cikket IDE KATTINTVA olvashatja el.

 

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...