Nehéz lenne megismételni a nyugdíjcsaló két évtized múltán leleplezett trükkjét

Nehéz lenne megismételni a nyugdíjcsaló két évtized múltán leleplezett trükkjét

2018. 11. 20.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Bejárta a sajtót egy hír arról a győri hölgyről, aki 20 éven keresztül fölvette két évtizede halott édesanyja nyugdíját - s ezzel persze bűncselekményt követett el. A Klubrádió híreiben kérdeztek arról, hogy könnyen megismételhető visszaélésről van-e szó?

K Küldés K Nyomtatás

 

IDE KATTINTVA könnyedén feliratkozhat a NyugdíjGuru News ingyenes heti hírlevelére, így nem marad le semmilyen fontos fejleményről a nyugellátások tekintetében!

 

Ne jusson eszébe senkinek utánoznia a hírekben szereplő hölgyet, súlyos büntetés vár rá.

A háttérről IDE KATTINTVA olvassa el és hallgassa meg a velem folytatott beszélgetést is  ismertető hírt a Klubrádió honlapján.

A nyugdíjast terhelő bejelentési kötelezettségekről, illetve a nyugdíjas halála esetén a hozzátartozókat terhelő bejelentési kötelezettségről célszerű elolvasnia az erről írt összefoglalómat is.

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...