Komolyan sújtja a nyugdíjasokat az infláció

Komolyan sújtja a nyugdíjasokat az infláció

2020. 08. 10.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A Blikk e témában a napokban több interjút is készített velem, részlet a legutóbbiból: Fontos szempont, hogy míg a nyugdíjak idén eddig 2,8%-kal emelkedtek, van olyan élelmiszer, ami 20%-kal drágult, elég csak a sertéshúst említeni.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha Önnek személyes kérdése van a nyugdíjával,  annak feltételeivel, számításával, az igénylés lehetőségeivel és optimális időzítésével kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA teheti föl a kérdését, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

 

Részlet a cikkből az interjúm alapján:

"A nyugdíjasok és a bérből, fizetésből élők között egyre nagyobbra nyílik a jövedelmi olló. Míg a nyugdíjak idén sem nőttek akkora mértékben, mint a fizetések, a nyugdíjasoknak a pénzük alapján magasabb inflációval kell számolniuk, mintha még rendes fizetést kapnának. Ez azt is jelenti, hogy a társadalmi szakadék egyre nő, a nyugdíjasok pedig gyakran érezhetik úgy, hogy sokkal drágább az élelmiszer, hiszen nekik nehezebb megvenni."

A cikket IDE KATTINTVA olvashatja el.

 

 

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...