Kiderült, mikor lehet legközelebb nyugdíjemelés

Kiderült, mikor lehet legközelebb nyugdíjemelés

2023. 08. 07.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A 2022-es évvel ellentétben idén nyáron nem lesz nyugdíjkorrekció, csak a nyugdíjtörvény szerint előírt kötelező időpontban érkezhet majd kiegészítő emelés.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha személyes kérdése van a nyugdíjával, a nők kedvezményes nyugdíjával, a nyugdíjigénylés időzítésével, a nyugdíjak megállapításával, számításával, vagy a nyugdíjak emelésével kapcsolatban, akkor azt ide kattintva fölteheti, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

Részlet az Infostart hírportálon megjelent cikkből:

"Farkas András a TV2 Mokka című műsorában úgy fogalmazott: a jelek szerint a magyar kormány kivár, majd hozzátette, a januári 15 százalékos emelés után várhatóan csak a kötelező nyugdíjkorrekciót teljesítik majd."

A teljes cikket ide kattintva olvashatja el.

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...