Kell-e tovább emelni a nyugdíjkorhatáron?

Kell-e tovább emelni a nyugdíjkorhatáron?

2019. 07. 16.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A következő 80 évben drámai lesz a népességfogyás Magyarországon az Európai Unió statisztikai hivatalának legfrissebb jelentése szerint. Ráadásul elöregszik a társadalom, ami a szakemberek szerint a nyugdíjrendszer fenntarthatósága miatt is aggasztó.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha személyes kérdése van a nyugdíjával vagy egyéb ellátásával kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA teheti fel nekem a kérdését, hogy azt jutányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal megválaszoljam.

 

Az RTL Klub Híradójának ajánlója: "A következő 80 évben drámai lesz a népességfogyás Magyarországon az Európai Unió statisztikai hivatalának legfrissebb jelentése szerint. Ráadásul elöregszik a társadalom, ami a szakemberek szerint a nyugdíjrendszer fenntarthatósága miatt is aggasztó. A Pénzcentrum arról írt, hogy 72 évre kellene emelni a nyugdíjkorhatárt a következő évtizedekben ahhoz, hogy ne mondjon teljesen csődöt a rendszer." E kérdések kapcsán nyilatkoztam az RTL KLub Híradójának, a riportot IDE KATTINTVA nézheti meg. 

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...