Jó hírt kapnak a nyugdíjasok: nagyot nőnek a szorzók

Jó hírt kapnak a nyugdíjasok: nagyot nőnek a szorzók

2020. 09. 04.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A Napi.hu átveszi az elemzésemet arról, hogy jövőre várhatóan még kedvezőbbek lesznek a valorizációs szorzók, mint idén.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha Önnek személyes kérdése van a nyugdíjjal vagy hasonló ellátásokkal kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA teheti föl a kérdését, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

A 2021-ben nyugdíjat igénylőknek - a koronavírus-járvány okozta riadalom ellenére - egyre kevésbé kell tartaniuk attól, hogy kedvezőtlenebb valorizációs szorzókkal állapítanák meg a nyugdíjuk alapját képező nettó átlagkeresetük összegét.

A teljes cikket IDE KATTINTVA olvashatja el.

 

Ne feledkezzen el föliratkozni a NyugdíjGuru News ingyenes heti hírlevelére, hogy időben értesüljön a nyugdíjakat érintő minden fontos fejleményről!

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...