Januártól újabb nyugdíjemelés

Januártól újabb nyugdíjemelés

2022. 11. 16.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Az elszabadult infláció miatt kulcsfontosságú a nyugdíjasok számára, hogy milyen mértékű lesz a 2023. januári nyugdíjemelés.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Idén tölti be a nyugdíjkorhatárát vagy idén teljesíti a Nők40 feltételeit? Nem tudja, akkor jár-e jobban, ha idén vagy csak jövőre kéri a nyugdíját? Vagy még később? Vagy visszamenőlegesen? Ha ilyen kérdéseken tépelődik és a folyton romló veszélyhelyzetben nem biztos a válaszokban, akkor a jobb oldalon a "Kérdése van?" ablakra kattintva tegye föl nekem a kérdéseit, hogy azokat méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam - így akár több százezer forint előnyhöz juthat nyugdíjas élete során. 

 

A most novemberi kiegészítő nyugdíjemelés és a nyugdíjprémium, valamint a 2023. januári nyugdíjemelés és a 2023. februári 13. havi nyugdíj kapcsán elhangzott beszélgetést az ATV Egyenes Beszéd című műsorának november 11-i adásában az alábbi fotóra kattintva tekintheti meg.

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...