Ismét aktuális nyugdíjkérdésekről a Karc FM rádióban

Ismét aktuális nyugdíjkérdésekről a Karc FM rádióban

2023. 02. 16.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Egyebek között a nyugdíjjal, a nők kedvezményes nyugdíjával, a nyugdíjmegállapítással, a méltányossági nyugdíjemelés és az egyszeri segély igénylési lehetőségeivel kapcsolatos kérdésekre válaszoltam a Karc FM Paletta című műsorában.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha személyes kérdése van a nyugdíjával, a 13. havi nyugdíjjal vagy a nyugdíjemelésekkel kapcsolatban, akkor ide kattintva teheti azt föl, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

A Palettában januárban beszéltem a nyugdíjakat és hasonló ellátásokat érintő legfontosabb információkról és az idei változásokról. Az adás kapcsán sok kérdés érkezett a rádióhoz, amelyeket most élőben megválaszoltam, és persze ismertettem a kérdésekkel kapcsolatos aktuális tudnivalókat is.

A friss adást ide kattintva,

a januári adást pedig ide kattintva

tekintheti meg a Karc FM You Tube csatornáján.

 

Dr.Farkas András a Karc FM stúdiójában (2023. január)
Dr.Farkas András a Karc FM stúdiójában 2023.02.15.
K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...