Inflációkövető nyugdíjemelés

Inflációkövető nyugdíjemelés

2019. 12. 17.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A jövő év januárjában esedékes inflációs nyugdíjemelésről (amely két és félmillió jogosult esetében kétlépcsős emelés lesz), valamint a nagyszülői gyed-ről és a nők kedvezményes nyugdíjáról beszéltem az M1 Ma Reggel című műsorában.

K Küldés K Nyomtatás

 

Ha Önnek személyes kérdése van a nyugdíjával kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA teheti azt föl, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

A jövő évi nyugdíjemelésről, a nagyszülői gyermekgondozási díj feltételeiről és a nyugdíj - ideértve a nők kedvezményes nyugdíját - melletti munkavégzés feltételeinek 2020. július 1-jétől hatályba lépő további könnyítéseiről beszéltem az M1 Ma Reggel című műsorában, amelyet IDE KATTINTVA nézhet meg.

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...