Ha magasabb lesz az infláció, még idén újabb nyugdíjemelés jön

Ha magasabb lesz az infláció, még idén újabb nyugdíjemelés jön

2023. 01. 17.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A januári nyugdíjemelést júniusban és novemberben nyugdíjemelési korrekciók követhetik, ha az infláció meghaladja idén a 15%-ot.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha 2023-ban teljesíti a Nők40 feltételeit vagy betölti a 65 éves nyugdíjkorhatárát, de nem tudja, mikor célszerű igényelnie a nyugdíját,  akkor a jobb oldalon fent található "Kérdése van?" ablakra kattintva tegye föl nekem a kérdéseit, hogy azokat méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam - így akár több százezer forint előnyhöz juthat nyugdíjas élete során.


A Hír TV Napindító című műsorának január 17-i adásában az idei nyugdíjemelések és a 13. havi nyugdíj mellett az özvegyi nyugdíjról és a nyugdíjrendszer méltányossági lehetőségeiről is beszéltem.

Az adást az alábbi képre kattintva tekintheti meg.

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...