„Ha a nyugdíjas eszik és fűt, semmi másra nem marad pénze”

„Ha a nyugdíjas eszik és fűt, semmi másra nem marad pénze”

2022. 10. 12.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A 444.hu hírportálon október 11-én jelent meg az egyebek között velem készült interjú alapján írt cikk a nyugdíjemelés kockázatairól és mellékhatásairól.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

 

Ha kérdése van a nyugdíjemelésekkel, a nyugdíjprémiummal, a 13. havi nyugdíjjal, a nyugdíj megállapításával, számításával, növelési lehetőségeivel kapcsolatban, akkor azt IDE KATTINTVA tegye föl, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

Fődi Kitti cikkének bevezetőjéből:

"A vártnál nagyobb nyugdíjemelést jelentett be a kormány, csakhogy még ez is messze el marad az inflációtól, és az első téli rezsiszámlák megérkezésével nagyon sok nyugdíjas megélhetése kerülhet veszélybe.


Egy nyugdíjszakértő szerint ezt a nyugdíjrendszert békeidőre találták ki. Ha így marad, a kisnyugdíjasok küszködni fognak, 350 ezer mélyszegénységben élő nyugdíjas pedig életveszélybe kerül."

A teljes cikket ide kattintva olvashatja el.


A cikkből a velem készült interjút részletesen ismerteti a Napi.hu hírportál is:

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...