Félmillió nyugdíjas havi százezernél kisebb összeget kap

Félmillió nyugdíjas havi százezernél kisebb összeget kap

2023. 04. 01.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Az RTL Reggeliben a nyugdíjhelyzet égető kérdéseiről, köztük a nyugdíjas szegénység szomorú témájáról beszéltem Jeles András Kossuth-díjas filmrendezőnk nagy port felvert időskori álláskeresése apropóján.

K Küldés K Nyomtatás

 

Ha személyes kérdése van a nyugdíjával, a nők kedvezményes nyugdíjával, a nyugdíjemeléssel vagy a nyugdíjrendszerben elérhető méltányossági lehetőségekkel kapcsolatban, akkor azt ide kattintva fölteheti, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

Az RTL Reggeli bevezetője:

Jeles András nyugdíjas korú Kossuth-díjas filmrendező a Facebookon keres munkát – akár fizikait is. Ez megdöbbentette a művészvilágot. Bár a bérek emelkedtek, amióta elszaladt az infláció Magyarországon, a nyugdíjak még annyira sem követik az áremelkedést, mint a fizetések, és a legtöbb nyugdíjas havi jövedelme elértéktelenedik. A Reggeli vendége Farkas András nyugdíjszakértő volt.

Az adást IDE KATTINTVA tekintheti meg.

Dr.Farkas András az RTL Reggeli stúdiójában

 

Ezt a beszélgetést ismét idézi az rtl.hu a HVG egyik cikke kapcsán, mely szerint ismét a nyugdíjasok hitelezik a költségvetést.

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...