Ez várhat a nyugdíjasokra a választás után

Ez várhat a nyugdíjasokra a választás után

2022. 02. 22.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A 2022-es választási évet követően jobb, ha szigorításokra készül minden érintett, hiszen rövid időn belül kezelni kell - a nyugdíjemelés optimális megváltoztatása mellett - a nyugdíjrendszer lényeges gondjait.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha személyes kérdése van a nyugdíj számításával, a nyugdíjigénylés optimális időzítésével, a nyugdíj növelési lehetőségeivel kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA teheti azt föl, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.

 

A Portfolio gazdasági hírportál bevezetőjéből:

"Farkas András, a NyugdíjGuru News alapítója Portfolio-n megjelent átfogó írásában az aktuális, nyugdíjasokat érintő ügyeket veszi számba (infláció, nyugdíjemelés, 13. havi nyugdíj, valorizációs szorzó) és azt, hogy milyen kihívásokra kell választ találni a nyugdíjrendszert illetően hamarosan."

A teljes cikket IDE KATTINTVA olvashatja el.

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...