Ennyi nyugdíjemelésre számíthatnak az idősek

Ennyi nyugdíjemelésre számíthatnak az idősek

2023. 01. 04.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A 2023. január 1-jétől járó nyugdíjemelésről, a februárban esedékes 13. havi nyugdíjról, az év során várható emelési korrekciókról beszéltem a TV2 Mokkában.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha idén teljesíti a Nők40 feltételeit vagy betölti a 65 éves nyugdíjkorhatárát, és nem tudja, akkor jár-e jobban, ha 2023-ban vagy csak 2024-ben (esetleg még később) kéri a nyugdíját - vagy éppen 2022-re visszamenőlegesen -,  akkor a jobb oldalon fent található "Kérdése van?" ablakra kattintva tegye föl nekem a kérdéseit, hogy azokat méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam - így akár több százezer forint előnyhöz juthat nyugdíjas élete során. 

 

A TV2 Mokka január 4-i adásában a januári nyugdíjemelésről és a februárban várható 13. havi nyugdíjról, valamint az év során várható lehetséges nyugdíjemelési korrekciókról beszéltem.

A beszélgetést az alábbi képre kattintva tekintheti meg.

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...