Elegendő védelmet nyújt-e a nyugdíjnövelés és a 13. havi nyugdíj a nyugdíjasoknak az elszabadult infláció pusztító hatásai ellen?

Elegendő védelmet nyújt-e a nyugdíjnövelés és a 13. havi nyugdíj a nyugdíjasoknak az elszabadult infláció pusztító hatásai ellen?

2023. 02. 19.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A MaiTéma című műsorban megvitattuk, hogy mire elég a nyugdíjemelés és a 13. havi nyugdíj, valóban tartozik-e az állam a nyugdíjasoknak, és ha igen, miért és mennyivel, hogyan alakul a nyugdíjasok élete 2023-ban?

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha személyes kérdése van a meglévő vagy a jövőbeni nyugdíjával, a nyugdíjnöveléssel, vagy a nyugdíjjogosultsága alakítási lehetőségeivel kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA teheti fel nekem a kérdését, hogy azt jutányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal megválaszoljam.

 

A műsorban elsősorban a nyugdíjemelés rendszerének lehetséges átalakításáról, a valorizációs és szolidaritási korrekciós eljárás lehetőségeiről, a nyugdíjasok 2023. évi kilátásairól beszéltem, miközben számos további égető nyugdíjkérdést érintettünk a beszélgetés során.

Az adás

- első részét ide kattintva,

- második részét ide kattintva

tekintheti meg.

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...