Egyre több nyugdíjas dolgozik Magyarországon, de miért?

Egyre több nyugdíjas dolgozik Magyarországon, de miért?

2024. 07. 04.

A sajtóban megszaporodtak azok a híradások, melyek szerint a nyugdíj mellett dolgozók száma tíz év alatt megnégyszereződött. Vajon ennek az az oka, hogy a nyugdíjak alacsony összegűek, vagy más indokok is feltárhatók?

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha személyes kérdése van a nők kedvezményes nyugdíjával, a korbetöltött nyugdíjával, a nyugdíjigénylés időzítésével vagy a nyugdíj növelési lehetőségeivel kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA teheti azt fel, hogy jutányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal megválaszoljam.

 

A Portfolio online gazdasági újságban két részben elemeztem a nyugdíj melletti munkavégzés magyar szabályozását, a nyugdíj melletti munkavégzés lehetőségeit, a helyzet javításának lehetőségeit.

Az elemzés bevezetője a portálon:

A sajtóban megszaporodtak azok a híradások, melyek szerint a nyugdíj mellett dolgozók száma tíz év alatt megnégyszereződött. Az elemzők jelentős része szerint a nyugdíjak annyira alacsony összegűek, hogy egyre több nyugdíjas kényszerül a megélhetése érdekében a nyugdíj mellett is dolgozni, és emiatt emelkedik jelentősen a nyugdíjas dolgozók száma. Vajon valóban ez a helyzet? 1. rész.

A cikket ide kattintva olvashatja el.

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...