Csődöt mondott az inflációkövető nyugdíjemelés?

Csődöt mondott az inflációkövető nyugdíjemelés?

2020. 08. 05.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

A nyugdíjak és az átlagkeresetek vásárlóereje közötti olló évről-évre nyílik. Ha a jövőben is csak az infláció mértékével nő a nyugdíj, miközben a nettó átlagkereset annak többszörösével, akkor rohamosan csökken a nyugdíjak tényleges vásárlóereje.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha Önnek személyes kérdése van a nyugdíjával,  annak feltételeivel, számításával, az igénylés lehetőségeivel és optimális időzítésével kapcsolatban, akkor IDE KATTINTVA teheti föl a kérdését, hogy méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam.
 

 

2020. augusztus 5-én reggel az ATV Start vendége voltam.

A nyugdíjak vásárlóerejéről, a nyugdíjasok helyzetéről, a nyugdíjemelés várható mértékéről és a nyugdjemelés mai módszerének lehetséges módosításáról szóló beszélgetést IDE KATTINTVA nézheti meg.

 

K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...