Aktuális nyugdíjkérdésekről a Szolidaritásban

Aktuális nyugdíjkérdésekről a Szolidaritásban

2023. 01. 12.
Ezt az összefoglalót több, mint hat hónapja készítettem. Az összefoglalómban szereplő információk a megjelenéskor természetesen pontosak voltak, de mára a jogszabályi változások miatt módosulhattak. Kérem, ellenőrizze a téma megjelenését a friss posztjaim között is!

Január 11-én ismét egy órán keresztül válaszoltam élő adásban a Klubrádió hallgatóinak nyugdíjjal kapcsolatos szerteágazó kérdéseire.

K Küldés K Nyomtatás

 

 

Ha 2023-ban teljesíti a Nők40 feltételeit vagy betölti a 65 éves nyugdíjkorhatárát, de nem tudja, mikor célszerű igényelnie a nyugdíját,  akkor a jobb oldalon fent található "Kérdése van?" ablakra kattintva tegye föl nekem a kérdéseit, hogy azokat méltányos díjazás ellenében az Ön személyére szabottan, az ügyintézés során felhasználható jogszabályi hivatkozásokkal együtt megválaszoljam - így akár több százezer forint előnyhöz juthat nyugdíjas élete során. 

 

A Klubrádió Szolidaritás című műsorának sok nyugdíjkérdésre élőben választ adó január 11-i adását az alábbi hangfájl elindításával hallgathatja meg.

 

Dr.Farkas András a Szolidaritás 20230111-i adásában


K Küldés K Nyomtatás
Kérem, várjon... Kérem, várjon...